Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Brushë stiluese për flokë BaByliss AS952E, 650W, rosegold

Numri i produktit: ACN-300003359
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi BaByliss

55 00

Përfshinë TVSH 18%

61,00 €
Ju kurseni: 6,00 €

10 %

Dorëzimi me 05.03.2024 deri 06.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Brusha stiluese Babyliss AS952E është një pajisje stilimi e gjithanshme dhe efikase, që ofron cilësime të rregullueshme, kujdes jonik dhe një brushë rrotulluese për të krijuar me lehtësi frizurat perfekte.


  • Termostati i rregullueshëm: Ju lejon të personalizoni cilësimet e temperaturës për kontroll të saktë të stilimit.
  • Numri i cilësimeve të ngrohjes: Ofron dy cilësime nxehtësie për t'iu përshtatur llojit të flokëve dhe nevojave të stilimit.
  • Numri i shpejtësive: Ofron dy cilësime shpejtësie për opsionet e rregullueshme të rrjedhës së ajrit dhe tharjes.
  • Teknologjia e ngrohtë: Përdor teknologjinë e ngrohtë për tharje dhe stilim efikas.
  • Funksioni i rrjedhjes së ajrit të ftohtë: Përfshin një funksion të rrjedhjes së ajrit të ftohtë për të vendosur flokët tuaj në vend.
  • Kujdesi Jonik: Përfshin kujdesin jonik për të reduktuar kërcitjen dhe për të përmirësuar shkëlqimin dhe menaxhimin e flokëve.
  • Brushë rrotulluese: Përmban një furçë rrotulluese për lehtësinë e përdorimit dhe arritjen e stileve të ndryshme të flokëve.
  • Kabllo e gjatë: Kablloja 2.5 metra ofron fleksibilitet dhe lehtësi lëvizjeje gjatë stilimit.
  • Performanca e fuqishme: Funksionon me fuqi 650 W, duke siguruar rezultate efektive të tharjes dhe stilimit.
Detajet
Energjia elektrike: 650 W
Funksioni i ajrit të ftohtë: Po
Gjatësia: 2.5 m
Ndërprerës i ndezjes & fikjes: Jo
Ngjyra: Ari
Numri i niveleve të ngrohjes: 2
Numri i shpejtësive: 2
Tharja e flokëve: Jo


Produkte të ngjashme