Blej tani

status:

Set kontrollerë për Nintendo Switch, i kaltër/i verdhë

Numri i produktit: YLL-200001811
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi Nintendo

66 00

Përfshinë TVSH 18%

84,00 €
Ju kurseni: 18,00 €

21 %

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Skema e ngjyrave Neon Blu dhe Neon Yellow shton një estetikë të gjallë dhe dinamike tek kontrollorët, duke i bërë ata tërheqës vizualisht. Në përgjithësi, kontrolluesi i çiftit Joy-Con ofron një përvojë të gjithanshme dhe sociale të lojërave për përdoruesit e Nintendo Switch.


  • Fleksibiliteti dhe shkathtësia: Kontrollorët Joy-Con ofrojnë opsione të ndryshme të lojës. Ato mund të përdoren individualisht ose të bashkangjitura në dorezën Joy-Con për një ndjesi tradicionale të kontrolluesit. Çdo Joy-Con mund të përdoret gjithashtu si një kontrollues i pavarur për lojëra me shumë lojtarë.
  • Kontrollet e lëvizjes dhe HD Rumble: Kontrollorët Joy-Con vijnë të pajisur me kontrolle lëvizjeje, duke lejuar lojën interaktive dhe intuitive. Veçoria e zhurmës HD ofron reagime të avancuara të dridhjeve, duke përmirësuar përvojën e lojës me ndjesi prekëse.
  • Aftësitë e shumë lojtarëve: Me shumë kontrollues Joy-Con, mund të shijoni lojëra me shumë lojtarë me miqtë. Ndani argëtimin duke përdorur një Joy-Con të vetëm në secilën dorë ose shpërndani kontrollues për përvojat lokale me shumë lojtarë.
  • Aksesorët e përfshirë: Paketa përfshin një kontrollues majtas Neon blu Joy-Con, një kontrollues djathtas Neon Yellow Joy-Con dhe dy rripa dore Gri Joy-Con. Rripat e kyçit shtojnë siguri dhe rehati gjatë lojës.
  • Online dhe Lokal Multiplayer: Konkurroni kundër miqve ose bashkohuni për lojëra lokale me shumë lojtarë. Për më tepër, kontrollorët mbështesin lojën në internet, duke ju lejuar të lidheni me lojtarë të tjerë të Nintendo Switch përmes internetit.
  • Sistemet e lidhjes: Lidhni deri në tetë sisteme Nintendo Switch së bashku për një përvojë lokale me shumë lojtarë. Kjo veçori përmirëson transportueshmërinë e Nintendo Switch, duke mundësuar lojërat me shumë lojtarë në lëvizje.