Blej tani

status:

Numri i produktit: YLL-200000743
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi UFESA

21 00

Përfshinë TVSH 18%

25,00 €
Ju kurseni: 4,00 €

16 %

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Figaro UFESA Ringlet CT4019 është një mjet i gjithanshëm për stilimin e flokëve me teknologji qeramike, cilësime të rregullueshme të temperaturës dhe një sërë nivelesh të fuqisë për t'ju ndihmuar të arrini kaçurrelat tuaja të unazës së dëshiruar duke minimizuar dëmtimin e flokëve. Ekrani i integruar dhe ekrani LED e bëjnë atë miqësor dhe të përshtatshëm për stilimin e flokëve tuaj.


  • Materiali qeramik: Është bërë nga qeramika, një material i njohur për shpërndarjen e barabartë të nxehtësisë dhe aftësinë për të reduktuar dëmtimin e flokëve. Kjo ndihmon që flokët tuaj të mbeten të shëndetshëm gjatë stilimit.
  • Ekrani i integruar: Është i pajisur me një ekran të integruar që ju lejon të monitoroni dhe rregulloni lehtësisht cilësimet.
  • Temperatura e rregullueshme: Mund të personalizoni cilësimet e temperaturës për t'iu përshtatur llojit të flokëve dhe stilit specifik që dëshironi të arrini. Ky fleksibilitet siguron që ju të mund të stiloni flokët tuaj me saktësi.
  • Temperatura maksimale: Mund të arrijë një temperaturë maksimale prej 210ºC, duke siguruar nxehtësi të mjaftueshme për krijimin e kaçurrelave të gjata.
  • Ekrani LED: Lloji i ekranit është LED, duke ofruar qartësi dhe dukshmëri gjatë monitorimit të cilësimeve të temperaturës.
  • Nivelet e fuqisë: Hekuri për kaçurrela ofron 5 nivele fuqie, duke ju dhënë mundësinë të zgjidhni intensitetin e nxehtësisë që është më i përshtatshëm për flokët tuaj.
  • Diametri: Ka një diametër 19 mm, i cili është ideal për krijimin e kaçurrelave, valë të përcaktuara ose stile të tjera kaçurrela.
Detajet
Lloji i ekranit: LED
Materiali: Qeramikë


Produkte të ngjashme