Blej tani

status:

Numri i produktit: YLL-200000096
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi Media-Tech

18 00

Përfshinë TVSH 18%

22,00 €
Ju kurseni: 4,00 €

18 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Mauspad Media Tech Gaming MT262 nuk është vetëm për lojëra. Shkathtësia e tij shtrihet në dizajnin grafik, punën në zyrë dhe përdorimin e përditshëm të kompjuterit. Shijoni kontrollin e qetë dhe të saktë të kursorit në çdo detyrë, duke e bërë atë një aksesor thelbësor për punë dhe lojë. Përmasat e mauspadit janë 800x305x3 mm, duke siguruar hapësirë të mjaftueshme si për mausin ashtu edhe për tastierën tuaj.


Produkte të ngjashme