Blej tani

status:

Numri i produktit: YLL-200000050
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi BOSCH

31 00

Përfshinë TVSH 18%

40,00 €
Ju kurseni: 9,00 €

23 %

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Shijoni një aromë të plotë kafeje me 1100 W (maksimumi).


Lehtë për t'u pastruar: Mbrojtje nga pikat për përdorim të lehtë

Pa rrëmujë dhe pa njolla kafeje! Ndalimi praktik i pikimit siguron që gjatë heqjes së enës, kafeja të mos pikon dhe sipërfaqja të mbetet e pastër.


Shumë siguri: Fikja automatike

Më shumë rehati dhe siguri për ju duke kursyer energji. Pasi kafeja të jetë gati, makina do të fiket automatikisht. Kafeja juaj qëndron e ngrohtë për një kohë të gjatë. Kjo kursen energji dhe ju jep një ndjenjë të sigurt.

Detajet
Energjia elektrike: 1100 W
Fikja automatike: Jo
Gjatësia e kabllos: 0.9 m
Gjerësia: 335 mm
Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1.25 L
Ngjyra: Hiri
Pesha: 1.54 kg
Lartësia: 170 mm


Produkte të ngjashme