Blej tani

status:

Numri i produktit: YLL-200000013
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi intel

324 00

Përfshinë TVSH 8%

400,00 €
Ju kurseni: 76,00 €

19 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Procesori Intel Core i9-11900K është një komponent me performancë të lartë i krijuar për përdorim në kompjuter. Funksionon në një frekuencë bazë prej 3.5 GHz dhe ka një Smart Cache prej 16 MB. Procesori është i pajtueshëm me llojet e memories DDR4-SDRAM dhe mbështet një memorie të brendshme maksimale prej 128 GB. Ka 8 bërthama procesori dhe 16 threads, duke lejuar kryerjen e shumë detyrave efikase dhe performancën me shpejtësi të lartë.


Karakteristikat kryesore:


  • Shpejtësia e procesorit: 3.5 GHz
  • Cache inteligjente: 16 MB
  • Memoria maksimale e brendshme: 128 GB
  • Bërthamat e procesorit: 8
Detajet
Gjenerata e procesorit: 11900K
Lloji i procesorit: Intel Core i9


Produkte të ngjashme

719 00
774,00 €
-7%

365 00
468,00 €
-22%

335 00
402,00 €
-17%

93 00
112,00 €
-17%

318 00
387,00 €
-18%