status:

Xbox Series X

Konsola e lojërave Xbox Series X, një nga anëtarët më të rinj dhe më të fuqishëm të familjes së konsolave të lojërave të Microsoft, ka veçori superiore të sistemit për t'ju ofruar një përvojë loje që nuk e keni përjetuar kurrë më parë. Duke kombinuar shpejtësinë, cilësinë e imazhit dhe një përvojë të rehatshme lojërash, Xbox Series X plotëson me sukses nevojat dhe pritshmëritë e lojtarëve falë shumë veçorive të tij të tjera si përputhshmëria e prapambetur dhe teknologjia Velocity Architecture. Në këtë mënyrë, ju ndihmon të luani lojërat tuaja në mënyrë më profesionale.

Shijoni cilësi të shkëlqyeshme të imazhit

Mbështetur nga teknologjitë e ekranit si 4K dhe 8K HDR e vërtetë për të ofruar një përvojë të thellë dhe gjithëpërfshirëse të lojërave, konsola e lojërave Xbox Series X ka një procesor ekrani të prodhuar me arkitekturat Zen 2 dhe RDNA të AMD. Falë fuqisë së tij përpunuese prej 12 teraflop, Xbox Series X ju mundëson të merrni cilësinë më të mirë të imazhit në momentet më befasuese dhe konkurruese, dhe gjithashtu ofron vlera të larta të shpejtësisë së kuadrove si 120 fps në lojëra që janë optimizuar posaçërisht për serinë. Falë veçorisë së saj të gjurmimit të rrezeve DirectX, konzola ofron gjithashtu ndriçim, hije dhe tekstura realiste, duke ofruar kështu një ndjenjë mbresëlënëse dhe të thellë të lojës. Falë kësaj ndjenje mbresëlënëse të lojës, ju mund të luani duke u ndjerë sikur jeni në lojë dhe mund të merrni më shumë në eksitimin e lojës.

Argëtimi nuk mbaron kurrë me Xbox Series X

Konsola e lojës, e cila përmban pajisje me cilësi të lartë për një përvojë të pandërprerë dhe me performancë të lartë të lojërave, ka një dizajn unik për të mbajtur rrjedhën e ajrit dhe temperaturën në një nivel ideal. Falë drejtimit vertikal të rrjedhës së ajrit, tifozët që ndihmojnë për të ftohur në mënyrë efektive të gjithë harduerin brenda tastierës sigurojnë që tastiera e lojës Xbox Series X të funksionojë në heshtje dhe shpejt. Për më tepër, konsola e gjeneratës së re Xbox, e cila ofron kontroll gjithëpërfshirës dhe efektiv të temperaturës falë kutisë së saj të izolimit të nxehtësisë dhe dizajnit të pllakës së ndara të motherboard; e bën të lehtë për procesorin, ruajtjen dhe pajisjet e tjera funksionimin e duhur. I kombinuar me veçoritë e dobishme të dizajnit dhe pajisjet e larta të harduerit, Xbox Series X siguron performancë të lartë edhe në përvojat e gjata të lojërave, duke siguruar që argëtimi të mos ngadalësohen kurrë.

 Sa hapësirë ruajtëse ka Xbox Series X?

Mund të rrisni kapacitetin e konzollës tuaj Xbox Series X, e cila ka një pajisje ruajtëse të brendshme NVME SSD 1 TB, me kartën e zgjerimit Seagate 1 TB të disponueshme veçmas. Mund të përdorni gjithashtu pajisjen tuaj të ruajtjes personale të përputhshme me portën e shpejtë USB 3.1.

A mund të luaj lojëra të reja për modelet e vjetra të Xbox?

Xbox Series X, një nga konsolat më të avancuara të lojërave të Microsoft-it, mbështet lojërat e prapambetura Xbox. Për më tepër, falë veçorive të tij superiore harduerike, ju mund t'i luani këto lojëra me shpejtësi kuadri shumë më të larta dhe cilësi imazhi në një mënyrë të këndshme.

A mund të përdor disqe fizike në konsolën e lojërave Xbox Series X?

Gjenerata e ardhshme e konsolave të lojërave Xbox përdorin opsione të avancuara të ruajtjes për një përvojë lojërash shumë më efikase dhe më të shpejtë. Ju mund t'i luani lehtësisht lojërat dhe aplikacionet në dyqan duke i shkarkuar ato me shpejtësi të lartë.

Xbox Series S

Xbox Series S, i cili ka arritur të lërë gjurmë në botën e lojës dhe është dashur dhe preferuar nga të gjithë lojtarët që në fillimet e tij, vazhdon të mbetet në agjendë. A jeni gati të zgjidhni sipas modeleve dhe ngjyrave të Xbox Series X që kënaqin të gjithë me dizajnin e tij mini dhe hapësirën unike të ruajtjes? Lojërat dixhitale kanë filluar të zënë vend çdo ditë e më shumë në jetën tuaj.

Këto konzola, të cilat janë shumë praktike për t'u mësuar dhe shumë të këndshme për t'u përdorur, do t'i shtojnë argëtim dhe ngjyrë shtëpisë tuaj. Është në duart tuaja të njiheni me botën e lojës, e cila është rritur me shpejtësi nga e kaluara në të tashmen, dhe ta bëni jetën tuaj më të këndshme. Mini konsola e lojës që hyn në lojë këtu jo vetëm që ju ndihmon të arrini qëllimin tuaj, por gjithashtu ju lejon të merrni një pjesë aktive në botën e lojës. Ju mund të luani lehtësisht lojëra individuale, lojëra në grup ose lojëra në internet në këtë platformë tastierë. Nuk duhet të vonohesh më për të luajtur lojëra që janë edhe edukative dhe udhëzuese për lojëra praktike dhe gjithashtu për të vlerësuar kohën e lirë.

Çfarë është Xbox Series S?

Duke vazhduar të arrijë çdo ditë e më shumë audiencë, Xbox Series S Forza Horizon 4 vazhdon të preferohet nga grupmoshat e reja dhe të rriturit. Është një pajisje gaming e krijuar me një procesor krejt të ri. Është një lloj konsole që mund të instalohet në shtëpi, zyra ose dhoma lojërash pa zënë shumë hapësirë fizike. Ai arrin të tërheqë të gjitha shijet me dorezat e tij unike të lojës dhe opsionet e ndryshme të ngjyrave. Ju mund të jeni gati për të luajtur të gjitha lojërat në botën dixhitale në këtë tastierë, e cila kënaq të gjithë ata që e përdorin atë. Është një tastierë lojërash që ofron lehtësi në përdorim, është në agjendë me çmimet ideale dhe veçoritë cilësore.

Si të instaloni lojëra në konsolën Xbox Series S?

Një nga pjesët e preferuara të adhuruesve të lojërave është pjesa e instalimit të lojërave në tastierën e lojës. Me konsolën e Serisë Xbox që do të blini, mund të jeni gati të shkarkoni lojëra të reja me kënaqësi. Gjithçka që duhet të bëni është të keni diskun e lojës. Pasi t'i vendosni në hapësirën e diskut, mund të blini, merrni me qira dhe instaloni nga distanca lojërat që dëshironi. Është një proces argëtues dhe i thjeshtë. Falë kësaj veçorie, do ta doni më shumë konsolën tuaj të lojërave dhe do të keni mundësinë të luani të gjitha lojërat që dëshironi në ekranet e mëdha.

Sa vjet do të zgjasë seria Xbox S?

Konsola e lojës, e cila ka një dizajn shumë të bukur dhe të vogël, zgjat të paktën 7 vjet. Në varësi të cilësisë së përdorimit dhe zonës së përdorimit, mund të vërehet një rritje ose ulje e qëndrueshmërisë. Me përdorim të pastër dhe të rregullt, mund të vazhdoni ta përdorni për shumë vite.


Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Eksploro botën e blerjeve online me një përvojë të thjeshtë me aplikacionin foleja.