status:

Konzolë Xbox Series S

Zhvillimet teknologjike, të cilat reflektohen në të gjitha fushat e jetës, kanë ndikuar prej kohësh edhe botën e lojës. Ndryshimet dhe përmirësimet në infrastrukturën softuerike të lojërave hapin rrugën për veçori revolucionare edhe për konzolat. Sepse përputhshmëria e lojërave dhe konsolave është në krye të listës së elementeve që e bëjnë më të mirë përvojën e përdoruesit. Microsoft, i cili është jashtëzakonisht i suksesshëm në prodhimin e zgjidhjeve për nevojat gjithnjë në ndryshim të lojtarëve, hap dyert e një aventure krejt të re me Xbox Series S Console. Pajisja, e cila është ndër konzolat e lojërave të gjeneratës së re, ka të gjitha veçoritë që ju nevojiten për të shijuar lojërat dhe për të konkurruar në nivelin më të lartë. Xbox Series S, i cili plotëson lehtësisht gjithçka që lojtarët presin nga një tastierë, spikat me veçoritë e tij teknike dhe dizajnin elegant. Produkti, i cili ofron një përdorim shumë funksional në të gjitha fushat që përcaktojnë nivelin e detajeve teknike si procesori, karta video, RAM, hapësira e ruajtjes dhe rezolucioni, bën përshtypje me dizajnin e tij të thjeshtë dhe elegant. Pajisja, e cila dominohet nga linjat minimaliste dhe koncepti i dizajnit, gjithashtu fiton vlerësimin e përdoruesve me avantazhin e përdorimit ergonomik.

Pse të zgjidhni Xbox Series S Console?

Pajisja që lejon lojtarët të kenë kontroll të plotë mbi lojën; Me karakteristikat e tij teknike, dizajnin, përdorimin ergonomik dhe avantazhin e opsioneve të lidhjes, krijon një përvojë unike të përdoruesit. Xbox Series S, i cili ka një parim funksionimi plotësisht dixhital dhe eliminon nevojën për një disk optik, mbështet përdorimin funksional në shumë mënyra. Produkti, i cili ju mundëson të merrni pjesë në një aventurë lojërash që nuk do të keni asnjë problem me cilësinë e imazhit, performancën e procesorit dhe kapacitetin RAM dhe SSD, është një shembull shumë i lartë për sa i përket hapave të ndërmarrë nga Microsoft. për të zhvilluar teknologjitë dixhitale. Pajisja, e cila nuk bën kurrë kompromise me performancën, ju hap rrugën për të pasur më shumë lojëra me opsionin e rritjes së kapacitetit që ofron në zonën SSD. Duke përdorur teknologjitë e përparuara të procesorit të AMD, konsola eliminon ngadalësimet, ngrirjet, vonesat në sinkronizim dhe kufizimin e lëvizjes që rezulton. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shijoni një përvojë të qetë dhe unike të lojës që do ta shijoni që në sekondën e parë dhe që nuk do të dëshironi ta përfundoni kurrë.

Pajisja ka një procesor AMD Zen 6 me 3 bërthama me shpejtësi 8.2 GHz, duke ju lejuar të luani çdo lojë që dëshironi pa asnjë problem. Procesori, i cili parandalon të gjitha problemet që mund të hasni për shkak të performancës, është ndër pluset më të rëndësishme që ofron Xbox Series S.

Produkti, i cili përfshin 4 TFLOP kartë grafike AMD RDNA 2 dhe kështu nuk humbet nivelin më të lartë të performancës vizuale nga ana juaj, është një nga shembujt më të mirë të harmonisë midis komponentëve. Është një avantazh i madh që procesori dhe karta video në tastierë punojnë në harmoni dhe kanë karakteristika të përafërta në fushat e tyre përkatëse.

Pajisja, e cila funksionon me 6 GB memorie RAM të tipit GDDR10 dhe premton një përvojë të pandërprerë lojërash përmes 128 bit të të dhënave; Ka një brez memorie prej 224 GB me 8 GB/s dhe 56 GB me 2 GB/s. Rrjedha e papërpunuar e hyrjes/daljes së produktit është 2,4 GB/s dhe shpejtësia e ngjeshur e aktivizuar nga blloku i dekompresimit të harduerit është 4,8 GB/s.

Pajisja vjen standarde me një NVME SSD të personalizuar 512 GB. Në këtë mënyrë, Xbox Series S, i cili ndan një hapësirë shumë të lartë ruajtjeje me përdoruesit, ka avantazhin e hapësirës ruajtëse të zgjerueshme. Mbështetja për një kartë zgjerimi 1 TB të blerë veçmas përputhet plotësisht me hapësirën e brendshme, duke ju dhënë më shumë hapësirë në pajisjen tuaj.

Duke mbështetur rezolucionin e lojërave 4p me mbështetje 1440K, tastiera ofron një objektiv të performancës deri në 120 FPS. Modaliteti automatik i vonesës së ulët, shpejtësia e ndryshueshme e rifreskimit HDMI dhe teknologjitë AMD FreeSync ju ndihmojnë të përmirësoni përvojën tuaj të shikimit.

Pajisja, e cila tërheq vëmendjen me pesë pikat e saj të ndryshme të lidhjes, i lejon përdoruesit të përfshihen dhe të ndërveprojnë online në mënyra të ndryshme. Edhe nëse shkarkoni lojëra në mënyrë dixhitale, mund të zgjeroni përsëri numrin e pajisjeve me të cilat qëndroni të lidhur me lidhjen HDMI dhe USB.

Specifikime novatore

Xbox Series S Console, e cila arrin të bashkojë dizajnin e saj të thjeshtë dhe elegant me karakteristikat teknike unike në një tenxhere, hap dyert për një përvojë novatore të përdoruesit për sa i përket performancës së imazhit dhe zërit. Përveç kapacitetit të procesorit dhe kartës grafike, produkti, i cili nuk cenon në asnjë mënyrë funksionalitetin e tij me lehtësinë e përdorimit, ka sisteme zanore Dolby Atmos dhe Dolby Vision. Të dy sistemet e zërit janë “Spatial Audio Technology” dhe arrijnë të plotësojnë pa problem nevojat softuerike të kërkuara nga kjo teknologji. Pajisja, e cila arrin të akomodojë shumë karakteristika të ndryshme teknike në të njëjtën kohë, zbulon një përvojë të përmirësuar të përdoruesit.

Procesori: AMD Zen 2 me 8 bërthama 3.6 GHz

Karta video: 4 TFLOPs AMD RDNA 2

RAM: 6 GB RAM me llojin e memories GDDR10

Kapaciteti SSD: 512 GB

Rezolucioni: 2560 x 1440 piksele (4K i mbështetur)

Opsionet e lidhjes: 1 x 2.1 HDMI, 3 x USB 3.1 Gen 1, 802.11ac me bandë të dyfishtë, 802.3/10/100/1000, Radio me valë Xbox me dy breza të dedikuar

Një listë e gjatë lojërash ju pret

Konsola Xbox Series S, e cila merr nota shumë të larta kur merren parasysh të gjithë elementët e performancës, është e pajisur me teknologjinë Zen 2 dhe RDNA të AMD. Gjurmimi i DiretX Ray, një nga zgjerimet e teknologjive Zen 2 dhe RDNA, është i përsosur për krijimin e botëve dinamike dhe të gjalla. Duke ofruar ndriçim realist, hije dhe reflektime të sakta, sistemi e çon produktivitetin në një nivel të pashembullt, duke ju lejuar të merrni një listë shumë të gjatë lojërash. Karakteristikat teknike unike të produktit rrisin shumë numrin e lojërave që mund të ekzekutoni me performancë maksimale, gjë që ju lejon të kapni gjithmonë titujt më të fundit. Përveç kësaj, probleme të tilla si moshapja e lojës, hapja me vonesë dhe ngrirja e lojës po zënë vendin e tyre në faqet e pluhurosura të historisë. 

Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Eksploro botën e blerjeve online me një përvojë të thjeshtë me aplikacionin foleja.