Blej tani

status:

Aksesorë

PlayStation 5

PlayStation 5, konsola e fundit e lojrave e Sony, ka pushtuar botën që nga lëshimi i tij në nëntor 2020. Ai krenohet me kohë ngarkimi të shpejtë, grafikë mahnitëse dhe një bibliotekë të gjerë lojërash që plotësojnë një sërë preferencash lojrash. Së bashku me lëshimin e tastierës, Sony ka lançuar gjithashtu disa aksesorë që mund të përmirësojnë përvojën e lojërave, dhe të kaloni një eksperiencë të paharrueshme.

Kontrolluesi me valë DualSense është kontrolluesi zyrtar i PlayStation 5. Ai përmban reagime haptike dhe aktivizues adaptues, të cilët shtojnë një nivel të ri zhytjeje në lojëra duke i lejuar lojtarët të ndiejnë ndjesitë e lojës përmes komanduesit. DualSense ka gjithashtu një mikrofon dhe altoparlant të integruar, duke lejuar komunikim të lehtë me miqtë dhe lojtarët e tjerë.

 Kufjet me valë Pulse 3D janë një shtesë e shkëlqyer për PlayStation 5, veçanërisht për ata që duan të luajnë lojëra me audio me cilësi të lartë. Ai përmban audio 3D, i cili i zhyt lojtarët në pamjen zanore të lojës dhe ka një mikrofon që anulon zhurmën për komunikim të qartë me lojtarët e tjerë. Kufjet janë gjithashtu të rehatshme për t'u veshur për periudha të gjata, duke e bërë atë të përsosur për seanca të gjata të lojërave. Telekomanda e medias së PlayStation 5 është një aksesor i dobishëm për ata që përdorin konsolën e tyre për më shumë sesa thjesht lojëra. Ai i lejon përdoruesit të kontrollojnë riprodhimin e mediave në tastierën e tyre, duke përfshirë shërbimet e transmetimit si Netflix dhe YouTube.

Telekomanda është e lehtë për t'u përdorur dhe përmban butona të dedikuar për qasje të shpejtë në shërbimet e njohura të transmetimit. Kamera HD e PlayStation 5 është një aksesor i shkëlqyer për transmetuesit dhe krijuesit e përmbajtjes. Ai regjistron video dhe audio me cilësi të lartë, duke e bërë atë të përsosur për transmetimin e lojës ose krijimin e përmbajtjes për YouTube dhe platforma të tjera. Kamera përmban gjithashtu një mbajtës të integruar, duke e bërë të lehtë vendosjen e saj kudo që ju nevojitet.

Stacioni i karikimit DualSense është një aksesor i domosdoshëm për ata që zotërojnë shumë kontrollues DualSense. Ai i lejon përdoruesit të karikojnë deri në dy kontrollues në të njëjtën kohë, duke u siguruar që ata të jenë gjithmonë gati për të luajtur kur është koha për të luajtur. Stacioni i karikimit është gjithashtu kompakt dhe elegant, duke e bërë atë një shtesë të shkëlqyer për çdo sistem lojrash.

 Kablloja e karikimit të kontrolluesit DualSense është një aksesor thelbësor për ata që preferojnë t'i karikojnë kontrollorët e tyre direkt nga tastiera. Kablloja është mjaft e gjatë për të lejuar lojëra të rehatshme ndërkohë që kontrolluesi karikohet dhe është me cilësi të lartë, duke siguruar që mund t'i rezistojë përdorimit të rregullt.

Mbështetja vertikale e PlayStation 5 është një aksesor që lejon përdoruesit të pozicionojnë konsolën e tyre vertikalisht. Kjo mund të ndihmojë në kursimin e hapësirës në konfigurimet e vështira të lojërave dhe gjithashtu mund të sigurojë një pamje më të këndshme estetike. Mbështetja është e lehtë për t'u instaluar dhe vjen me jastëkë gome për të siguruar që tastiera të mbetet e qëndrueshme dhe e sigurt.

Hard disku i jashtëm PlayStation 5 është një aksesor që ofron hapësirë shtesë ruajtëse për lojëra, media dhe të dhëna të tjera. Hapësira ruajtëse e brendshme e konsolës mund të mbushet shpejt, veçanërisht me lojëra më të mëdha, dhe pasja e një hard disk të jashtëm mund të ndihmojë në shmangien e nevojës për të fshirë lojëra ose media për të liruar hapësirë. Hard disku i jashtëm mund të lidhet lehtësisht me tastierën dhe është i disponueshëm në kapacitete të ndryshme ruajtjeje.

Karrigia e lojrave PlayStation 5 është një aksesor që ofron një përvojë të rehatshme dhe gjithëpërfshirëse të lojës. Ai përmban altoparlantë dhe nën-vuferë të integruar që ofrojnë audio me cilësi të lartë, duke përmirësuar përvojën e përgjithshme të lojës. Karrigia është projektuar gjithashtu për të ofruar mbështetje dhe rehati gjatë seancave të gjata të lojërave, duke e bërë atë një investim të shkëlqyer për lojtarë seriozë

Nintendo

Ndërsa aksesorët e Nintendo rrisin funksionet e konzolave të lojërave, ato ju ofrojnë përvoja krejt të reja. Ato jo vetëm që ju mundësojnë të përdorni më aktivisht veçoritë e lojërave, por gjithashtu ju lejojnë të përdorni avantazhet më të fundit të teknologjisë. Një stacion karikimi në formën e një anijeje kozmike ose makine pasqyron hobi dhe personalitetin tuaj gjatë karikimit të telekomandës. Një kuti e zbukuruar me gurë vezullues do të mbrojë pajisjen tuaj, do të zbukurojë konzolën tuaj dhe do të admirohet nga të gjithë. Me kufjet e prodhuara posaçërisht për pajisjen, lojërat dhe aktivitetet tuaja mund të arrijnë cilësi më efikase të zërit. Me setet mund te zgjidhni ne ngjyren që deshironi; kufjet, kabllot dhe kutitë tuaja mund të mbahen së bashku dhe të barten kudo që dëshironi.

Përveç avantazheve teknike, mbulesat e aksesorëve ju ndihmojnë gjithashtu për të mbrojtur aksesorët që përdorni dhe ju lejojnë t'i përdorni ato për një kohë më të gjatë. Kutitë silikoni i mbajnë aksesorët e telekomandës të pastër për një kohë të gjatë dhe i parandalojnë ato nga gërvishtjet dhe gërryerjet gjatë transportit. Sistemet e karikimit përgatisin aksesorët që do të përdorni për orë të tëra dhe sigurojnë që kënaqësia juaj e lojës të vazhdojë për një kohë të gjatë.

Llojet e kabllove të prodhuara posaçërisht për Wii mundësojnë televizorët me definicion të lartë të shfaqin imazhe me cilësi më të lartë, ndërkohë që u lejojnë përdoruesve standardë të televizionit të kenë akses në një version të përshtatshëm për konzolën. Ju mund t'i thoni përshëndetje një bote krejtësisht të re me aksesorët e Nintendo që zgjasin jetën e produktit dhe ju lejojnë të pasqyroni personalitetin tuaj rreth jush. Pavarësisht nëse është një produkt specifik i lojës ose një pajisje që do të përmirësojë aftësitë tuaja, ju mund të shijoni shumë më tepër tastierën tuaj. Kjo është një listë e lojërave më të luajtura Nintendo Switch që kanë shitur ose dërguar të paktën një milion kopje.

Duke qenë se Nintendo ndan shitjet e video-lojërave të tyre çdo tremujor, ndërsa shumica e botuesve të tjerë nuk ndajnë shifrat e shitjeve për tastierë, kjo listë përbëhet kryesisht nga tituj të publikuar nga Nintendo të cilat janë: Mario Kart 8 Deluxe, Animal Crossing: New Horizons, Super Smash Bros. Ultimate, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Pokémon Sword and Shield.


Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Eksploro botën e blerjeve online me një përvojë të thjeshtë me aplikacionin foleja.