Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Çfarë është Access Point?

Në këtë shekull ku teknologjia përdoret më së shumti, lidhja ndërmjet pajisjeve po përparon me të njëjtin ritëm. Access Point, e cila përkufizohet si një pikë aksesi me wireless që mundëson ndërveprimin e tyre me njëri-tjetrin përmes rrjetit të internetit, prodhohet për kompjuterë, televizorë, telefona dhe pajisje të tjera. Access Point, një nga opsionet e lidhjes së rrjetit me kabllo, vlerësohet shumë pothuajse kudo ku nevojitet internet. Ajo vazhdon të zgjerojë zonat e saj të shërbimit me varietete të ndryshme të kësaj pajisjeje, e cila ofron shërbime lidhjeje për përdoruesit kudo që ata kanë nevojë duke përhapur mbulim të gjerë rrjeti në përdorim shtëpiak, kafene, zyra dhe kompani, midis pikave të aksesit me një deri në katër antena dhe një zgjedhja e modeleve.

Ai transferon shpejt lidhjen e internetit në pajisje të tjera pa ndërprerje. Ai transmeton lidhjen e rrjetit të internetit po aq shpejt sa 3G, 4G dhe 5G, duke konvertuar internetin me kabllo në përdorimin e internetit pa kabllo në të gjithë zonën. Kur i bëni saktë cilësimet e pajisjes, mund të arrini përdorim të pandërprerë duke zgjeruar më tej zonën e mbulimit të lidhjes së rrjetit ose duke forcuar sinjalet e internetit. Mund të ekzaminoni gjithashtu Access Point dhe opsione të tjera për të përhapur transmetimin e internetit me valë në zona të mëdha.

Vitet e fundit, pajisjet teknologjike më të përdorura si laptopët ose kompjuterët desktop, televizorët smart, telefonat dhe tabletët pritet të kenë akses në internet nëpërmjet rrjetit pa tel në disa vende. Në këtë rast, përgjigja e pyetjes se çfarë është një pikë aksesi kërkohet duke hyrë në opsionet e pajisjes. Një përgjigje e shkurtër është se është një lloj pajisjeje që ndihmon në transformimin e internetit me tel. Sidoqoftë, është e nevojshme të mbështetni pajisjen në fjalë me një modem tjetër ekzistues. Përgjigja në pyetjen se për çfarë është Access Point mund të jepet si më poshtë; Ai konverton sinjalet e rrjetit të internetit të marra nga pajisja e rrjetit ose modemi i internetit në wireless. Ju jo vetëm që mund të transformoni rrjetin me tela, por edhe të zgjeroni më tej gamën e sinjaleve të rrjetit.

Access Point forcon sinjalet e internetit me valë me modemin tuaj dhe lejon që sinjalet e internetit të përhapen në zona shumë më të mëdha. Ju mund të zgjidhni produktin për të forcuar sinjalet Wi-Fi, veçanërisht në dhomat e shtëpisë që janë më larg modemit. Access Point është një produkt që mund të përdoret në çdo pajisje që ka aftësinë për t'u lidhur me internetin. Falë këtij produkti mund ta përdorni lehtësisht si brenda ashtu edhe jashtë, me pak fjalë kudo që ka internet pa asnjë problem.

Çmimi i access point

Ka një ndryshim çmimi midis pikave të aksesit dhe llojeve të kësaj pajisjeje që brendet u ofrojnë përdoruesve. Gama e çmimeve të access point përfshijnë numrin e antenave, numrin e porteve, shpejtësinë e lidhjes dhe llojet e lidhjeve dhe çmimet përcaktohen në përputhje me rrethanat. Shpejtësia e lidhjes Mbps është një pikë e rëndësishme që ndikon në çmimin e këtyre pajisjeve. Pavarësisht se sa të larta janë shpejtësitë e lidhjes në access point, mund të jetë shumë më e vështirë për të arritur performancë shtesë në shpejtësinë e internetit për sa kohë që volumi i modemit që keni është i ulët.

Pse nevojitet Access Point?

Është një pajisje e rëndësishme që është e nevojshme për të përhapur përdorimin tuaj të internetit në zona më të mëdha dhe për të rritur shpejtësinë e tij duke e përhapur atë në zona më të mëdha. Në vend të një kablloje Ethernet, mund ta blini këtë pajisje ose llojet e saj dhe të plotësoni nevojat tuaja.

Cili është ndryshimi i access point?

Mund ta përdorni këtë pajisje për të ofruar shërbime interneti për shtëpinë ose biznesin. Gjatë përdorimit të kësaj pajisjeje, mund të përdorni pajisje të tilla si shumë kompjuterë (të paktën 4), telefona, tableta dhe laptopë në të njëjtën kohë. Mund të merrni efikasitet maksimal nga interneti pa humbur asnjë shpejtësi.

Cilat janë zonat e përdorimit të pajisjes me access point?

Përdoret jashtë si dhe në të gjitha ambientet e brendshme ku arrijnë pikat e aksesit në internet. Është një ofrues i fuqishëm interneti në fabrika, qendra tregtare, fabrika dhe ndërmarrje të mëdha me mbulim të gjerë, zona me pika aksesi të shumta, zyra shumëkatëshe, shtëpi ose duplekse me kopshte të mëdha.

Shkarkoni aplikacionin e Foleja

Eksploro botën e blerjeve online me një përvojë të thjeshtë me aplikacionin foleja.