Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Karikues Xiaomi Mi, 33W, Tipi A + Tipi C, i bardhë

Numri i produktit: RMU-200002223
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

14 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Fuqia e lartë 33 W

Karikuesi ka një kapacitet maksimal dalës prej 33 W, i krahasueshëm me karikuesit në kuti dhe i pajisur me USB-C që mbështet futjen e dy porteve. I përshtatshëm dhe pa probleme.


Protokolli i karikimit të shpejtë PD

E përputhshme me karikimin e shpejtë në pajisje të ndryshme, pavarësisht nëse është një smartphone Xiaomi ose një iPhone. Lërini shqetësimet tuaja për karikimin dhe shkoni për të bërë një filxhan kafe ose lexoni një libër në vend të kësaj.


Portat e daljes USB-C + USB-A

I pajisur me porte dalëse të dyfishta USB-C dhe USB-A, ai mund të karikojë shumë pajisje njëkohësisht, të identifikojë rrymën e daljes dhe të përmbushë kërkesat e karikimit të shumicës së pajisjeve të zgjuara të shtëpisë dhe argëtimit.


Kompakt dhe i lëvizshëm

Me një dizajn kompakt dhe portativ, karikuesi përshtatet në shumicën e çantave pa zënë hapësirë të panevojshme dhe nuk do t'ju duhet më shumë se një për të udhëtuar.


Sisteme të shumta sigurie

Karikuesi i murit Mi 33W (Type-A + Type-C) përmban sisteme të shumta sigurie, duke ofruar mbrojtje totale për ju dhe pajisjet tuaja për një përvojë të sigurt dhe pa shqetësime.

Detajet
Energjia elektrike: 33 W
Karikim i shpejtë: Po
Karikues i përshtatshëm për: Celular
Ngjyra: E bardhë


Produkte të ngjashme