Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000635
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

137 00

Përfshinë TVSH 8%

161,00 €
Ju kurseni: 24,00 €

15 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Xiaomi MI AX9000 është i krijuar për të ofruar lidhje interneti me shpejtësi të lartë dhe të besueshme. Me teknologjinë e tij inteligjente rrjetë, ky ruter siguron lidhje pa probleme në të gjithë shtëpinë ose zyrën tuaj. Ruteri mbështet brezin Wi-Fi standard dhe me tri breza (2,4 GHz / 5 GHz / 5 GHz) më të fundit Wi-Fi 6 (802.11ax), duke e bërë atë ideal për transmetim, lojëra dhe shkarkim të skedarëve të mëdhenj.

Detajet
Lloji i antenës së Wi-Fi-së: Antenë e trefishtë (2.4 GHz/5 GHz/5 GHz)
Memoria e brendshme: 1000 MB
Ngjyra: E zezë


Produkte të ngjashme