Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000474
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

31 00

Përfshinë TVSH 18%

34,00 €
Ju kurseni: 3,00 €

9 %

Dorëzimi me 05.03.2024 deri 06.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Kjo makinë rroje Xiaomi ofron një komoditet maksimal gjatë përdorimit të saj. Mundëson shkurtimin e flokëve me funksione të ndryshme prerëse prej 0.5mm,0.8mm, 1.1mm, 1.4mm, 1.7mm. Kjo makinë prerëse e flokut ka një ndërfaqe të lidhjes USB tipit-C si dhe një kapacitet të lartë të baterisë ku falë saj mundësohet që për vetëm një herë karikim të mundësojë mbajtjen e baterisë të zgjasë deri në 180 minuta. 

Detajet
Forma: E rrumbullakët
Lloji i baterisë: Built-in battery
Ngjyra: E zezë


Produkte të ngjashme