Blej tani

status:

Numri i produktit: REV-200000635
Disponueshmëria

3

Transporti:

FALAS

Furnitori: Rev-Duo
Brendi Nivea

5 75

Përfshinë TVSH 18%

Koha e dorëzimit 1 ditë pune

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Ky losion trupi i pasur, i pasuruar me vitaminë E e transformon lëkurën e thatë dhe të irrituar në lëkurë të butë dhe të hidratuar.

Mineralet natyrale, vaji i bajames dhe vitamina E punojnë në harmoni për të aktivizuar më shumë lagështi natyrale të lëkurës dhe për të parandaluar tharjen e saj.

Për lëkurë shumë të thatë.Produkte të ngjashme