Blej tani

status:

Lugë peshimi kuzhine LAMART LT7034, e zezë

Numri i produktit: PCK-200000050
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Front ICT
Brendi Lamart

15 30

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Lugë peshimi kuzhine me çelik inox me pjesë të lëvizshme plastike e krijuar për përdorim shtëpiak. E shkëlqyeshme për peshimin e shpejtë dhe të lehtë të të gjitha ushqimeve me shumicë dhe të lëngshme deri në një peshë prej 500gr.

Funksioni i peshimit gradual dhe peshës zeroing (TARE) me opsionin e peshimit gradual të shumë artikujve ushqimorë në lugë njëkohësisht.


Saktësia deri në 0,1 g

Treguesi i dobët i baterisë dhe mbingarkesës

Aksesorë të furnizuar: 2 bateri AAA

Opsioni i zgjedhjes së njësisë matëse (g / ml / lb / fl: oz)

Kapaciteti – 500 g

Përmasat – 23 x 5 x 3 cm

Material – SS / plastik

Produkte të ngjashme