Blej tani

status:

Numri i produktit: PCK-200000002
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: Front ICT
Brendi Sencor

17 46

Përfshinë TVSH 18%

Koha e dorëzimit 2 ditë pune

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

E përsosur për t’ju ngrohur në zyra dhe apartamente të vogla. Posedon dritë të treguesit të energjisë. Po ashtu ka motor DC për jetë të gjatë shërbimi.

Ka 3 nivele të mbrojtjes:

Mbrojtja nga mbinxehja

Siguresa e brendshme e sigurisë

Ndërrimi i çelësit për rritjen e mbrojtjes rreth fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake

Po ashtu ka kordon elektrik të qëndrueshëm për jetë më të gjatë dhe po ashtu funksionon me zhurmë të ulët. 

Specifikat:

E përsosur për t’ju ngrohur në zyra dhe apartamente të vogla.

Drita e treguesit të energjisë

Jetëgjatësi Motor DC

2 vite garancion


Produkte të ngjashme