Blej tani

status:

Numri i produktit: MTC-200000047
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Motto Com
Brendi beiyue

13 99

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Ngriti shijen e lojërave të fëmijës tuaj me Setin tonë të Dy-Ne-1, një aktivitet i këndshëm dhe kreativ i dizajnuar për fëmijë të moshës 6 vjeç e mbi. Ky set unik kombinon dy elementë emocionues: stilizimin kreativ të flokëve dhe argëtimin në fushën e modës. Ai ofron fëmijëve mjetet dhe aksesoret për të eksperimentuar me frizurat e përkulura, duke shprehur stilin dhe kreativitetin e tyre unik.

Diverziteti i Këndshëm: Përjeto një eksperiencë të pasur që përfshin stilizimin kreativ të flokëve dhe argëtimin në fushën e modës.

Stilizim Kreativ të Flokëve: Eksperimento me përkuljet, frizurat dhe aksesoret për flokë, duke nxitur kreativitetin dhe aftësitë motorike të hollë.

Materiale Miqësore për Fëmijë: Krijuar me materiale të sigurta dhe jo-toksike, duke siguruar një kohë të sigurtë dhe argëtuese.

E Lehtë për Përdorim: Mjetet dhe aksesoret e lehta për përdorim janë dizajnuar që fëmijët t’i përdorin vetë, pa ndihmën e të tjerëve.

Ideale për Lojë në Grup: Perfekte për takime lojrash, festa, ose sesione kreative me miqtë dhe vëllezërit.

Edukative dhe Shprehëse: Përmirëso kreativitetin, aftësitë motorike të hollë, dhe shprehjen e vetvetes përmes stilizimit të flokëve.

Mundësi të Pafundme: Kombino dhe përputh stile të ndryshme, përkulje dhe aksesorë për të krijuar një ansambël të veçantë të modës.

Në Modë: Shfaq stolin dhe kreativitetin tënde duke veshur frizurat e tua të përkulura me krenari.

E Mirë për Lojë Rolit: Inkurajo lojën e imagjinuar, duke lejuar fëmijët të shprehen nëpërmjet modës dhe stilizimit të flokëve.”


Produkte të ngjashme