Blej tani

status:

Numri i produktit: MTC-200000043
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Furnitori: Motto Com
Brendi beiyue

17 99

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi prej 16.04.2024 deri 17.04.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Për dashamirësit e aeroplanëve, kemi përgatitur një set lojërash me shumë funksione. Në gjendjen e tij të përkulur, është një aeroplan mrekullues për udhëtarët. Nëse shpërbëni setin e lojërave, merrni një pako dhe duhet ta rikujtoni avionin. Nëse hapni pjesën e sipërme të avionit, surpriza më e madhe ju pret në formë të një seti loje për shitjen e frutave dhe perimeve. Të gjitha gjërat e nevojshme ruhen sigurisht dhe gjithmonë në dorë. Seti i lojërave është i bërë nga materiale cilësore, kështu që hedh shumë kilometra. Seti i lojërave me aeroplan është i përshtatshëm për fëmijë nga moshat tre vjeç e lart.

Karakteristikat kryesore të setit të lojërave me perime dhe fruta:

  • Seti i lojërave me perime dhe fruta shërben si një aeroplan.
  • Mund ta shpërbëni lehtësisht aeroplanin në një dyqan të vogël.
  • Do të gjeni shumë gjëra të nevojshme për shitje.
  • Aeroplani është i bërë nga materiale cilësore.
  • Seti i lojërave është i përshtatshëm për fëmijë nga tre vjeç e lart.


Produkte të ngjashme