Blej tani

status:

Kamioni i Lidhur Me Makina Lodë Për Fëmijë

Numri i produktit: MTC-200000028
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Motto Com
Brendi beiyue

10 99

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Kamioni i lidhur me makina është një lojë shumë e mirë që do të bëjë të lumtur çdo pasionant të vogël të makinave! Ky kamion imponues vjen me disa makina shumë të mira që lehtë mund të ngarkohen dhe shkarkohen nga kamioni. Me dizajnin e tij realist dhe detajet e kujdesshme, i jep fëmijëve ndjenjën se po drejtojnë një kamion të vërtetë. Kjo lojë nxit imagjinatën dhe krijueshmërinë e fëmijëve, ndihmon në zhvillimin e koordinatës okulare dhe manuale, duke lejuar fëmijët të manipulojnë me makinat dhe kamionin.


Produkte të ngjashme