Blej tani

status:

Hama "Star 5" Tripod, 4105

Numri i produktit: MET-200000112
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi Hama

18 00

Përfshinë TVSH 18%

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Jepni fund fotove të paqarta me këtë tripod qe Metron sjellë për ju. Krijon një bazë të fort për të dy kamerat fotografike dhe video, përmban një pllakë me lëshim të shpejtë që e bën kamerat te instalohen lehtë,vjen me një kokë trekatëshe me tri drejtime, e cila mund të ripozicionohet në një numër këndesh të ndryshme.

Tripod i kamerës i qëndrueshëm në sipërfaqe të pabarabarta, e përshtatshme për kamera fotografike dhe video.Këmbët e tripodit mund të fiksohen lehtësisht dhe shpejt në lartësinë ose pozicionin e kërkuar.


Specifikat

Rekomandohet për:Foto / Video

I përdorshëm për: Foto, Video (3D)

Ngjyra: Hiri

Pesha:520g

Materiali:Alumin

Lartësia Min. 36.5cm

Lartësia Max. 106.5cm

Segmentet e këmbëve: 4 Seksione (3x i Zgjatshëm)

Koka e Tripodit: 3D, Kokë me 3 kahje

Ngarkesa maksimale: 500 g