Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Kabllo ACME HB530 hub, USB type-C

Numri i produktit: MET-200000056
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

19 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Kaq shumë pajisje për të përdorur dhe aq pak porte në PC-në tuaj… Harrojeni fjalinë e mëparshme me ACME HB530 Hub, Type-C! Katër porte USB janë këtu për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mund të lidhni disa pajisje me kompjuterin tuaj në të njëjtën kohë. Meqenëse ato mbështesin USB 3.0, të dhënat do të transferohen shpejt dhe lehtë. Përveç kësaj, nuk ka nevojë për programe ose instalime speciale për të përdorur shpërndarësin. 

Detajet
Interface i pajisjes: USB


Produkte të ngjashme