Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Karikues për veturë Acme CH 107, 2 porte, Type C, 3.1A

Numri i produktit: MET-200000043
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

7 49

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 04.03.2024 deri 05.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Një karikues universal për veturë! Mbushni shpejtë me kabllon Type C. Ka dy vende të USB më shumë që mund të mbushet nga udhëtarët tuaj. Përparësia më e madhe është dizajni modern dhe kompakt që e bën shumë të lehtë lidhjen e tij në veturë. Mbushësi është i lehtë dhe kompakt. Pa problem mund ta merrni me vete në udhëtime.


Specifikat


Tensioni i daljes në V: 5

Tensioni i hyrjes në V: 12 - 24

Amperazhi: 3,1

Fuqia në Watt: 15,5

Dalja 2x USB-A 2.0 / 1x USB-C


Produkte të ngjashme