Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Gel pastrimi LCD ACME dhe leckë mikrofibër

Numri i produktit: MET-200000036
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

5 90

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Ky gel në mënyrë efektive dhe të sigurt largon pluhurin dhe papastërtitë, eleminon ngarkesat elektrostatike, dezinfekton dhe trajton në mënyrë delikate sipërfaqen. 

Hiqni kapakun dhe spërkatni me gel leckën me mikrofibra. Fshijeni sipërfaqen butësisht derisa të jetë e pastër dhe e thatë. Lecka mikrofibër duhet të lahet në ujë jo më shumë se 60 gradë.