Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000035
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

53 50

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Gjurmuesi i aktivitetit i papërshkueshëm nga uji i paraqitur me ekran shumëngjyrësh dhe GPS të lidhur. Për të parë rrugën e saktë të ecjes ose vrapimit, mos harroni të merrni telefonin tuaj me vete. Falë GPS të lidhur, të gjitha të dhënat nga gjurmuesi i aktivitetit mund të gjenden lehtësisht në aplikacionin e specializuar. Për më tepër, dizajni rezistent nga uji lejon not, dhe gjurmon aktivitet duke e bartur edhe kur jashtë bie shi.


Specifikat


Pesha neto:0,095 kg

Akselerometër:po

Vibrim:po

Rrip I lëvizshëm

Version Bluetooth v4.0

Ekran shumëngjyrësh

Rezistent nga uji

Pedometer

Monitorimi i gjumit

Njoftimet e thirrjes / mesazhit

Alarm dridhës

Modaliteti multi-sport

Hapat dhe monitorimi i distancës

GPS :GPS i lidhur

Njoftimet e kalendarit

Monitorues i rrahjeve të zemrës

Automatike dhe manuale

Monitorimi i aktivitetit

Alarm

Android 4.4 e lart, iOS 8.0+ e lart

Lloji i Baterisë : Li-ion

Jetëgjatësia e baterisë :10 orë

Lloji i ekranit :TFT

Madhësia e ekranit (HxV) :0,96 mm

Bluetooth

Lloji i kontrollit :Butoni i prekjes

Materiali Plastike

Rezistent nga uji deri në 1 m

Treguesit LED

Materiali i rripit Termoplastik (TPE)