Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000034
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

31 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

ACME ACT101R matësi i aktivitetit të fitnesit vjen në tre ngjyra të ndryshme,si dhe përmban dizajn të shëndetshëm për tu përshtatur në mënyrë të përsosur në dore.

Përveç kësaj, ajo numëron hapat, distancën dhe kaloritë tuaja të djegura, informon për thirrjet në hyrje, si dhe mesazhet.

Të gjitha informacionet mund të arrihen nga një trokitje e lehtë në ekran ose shihet në aplikacionin celular.

Nuk ka nevojë të përmendet një karikim i përshtatshëm - thjesht hiqni shiritin dhe lidheni trupin e gjurmuesit në çdo vend elektronikë


Specifikat


Lloji i ekranit OLED

Madhësia e ekranit (HxV) 0.86 "

Accelerometer

Vibrim

Pedometër i integruar

Monitorimi i aktivitetit

Ndjekja e aktivitetit

Bluetooth

Gjurmues i aktivitetit

Bluetooth

Versioni Bluetooth v4.0

Jetëgjatësia e baterisë 7 dite

Materiali i rripit Termoplastik (TPE)

Ngjyra e produktit :Kuqe

Buton prekës

Android 4.4 e lart, iOS 8.0+ dhe më lart, Bluetooth v4.0 dhe më lart

Njoftimet e kalendarit

Monitorimi i kalorive të djegura

Njoftimet e thirrjeve / mesazheve

Monitorimi i gjumit

Hapat dhe monitorimi në distancë

Alarm vibrues

Monitorimi i aktivitetit ditor

Paralajmërim anti-humbës