Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000023
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

20 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Lironi veten nga kabllot e ndërlidhura me kufje në vesh. ACME BH203 Bluetooth janë pa tela dhe kompakt, pra, të përshtatshëm për t’u përdorur dhe të lehtë për tu transportuar. Siç mund ta kuptoni, ato kanë lidhje Bluetooth, prandaj, çiftëzohen lehtësisht me çdo pajisje të aktivizuar për dëgjimin e muzikës pa tela. Ata kanë një bateri të rikarikueshme të integruar e cila ofron deri në 11 orë muzikë të vazhdueshme, kështu që ju lehtë mund të merrni kufje në udhëtimin e gjatë ose të harroni kohën e fundit që i keni ngarkuar nëse dëgjoni disa orë muzikë në ditë. Përveç kësaj, ato kontrollohen nga njëra anë pasi të gjitha butonat janë integruar në kupën e duhur. Në rast të baterisë së vdekur, thjesht mund të futni kabllon e rregullt aux 3.5 mm dhe vazhdoni të dëgjoni muzikën.


Specifikat


Lloji i lidhësit: 3.5 mm / Bluetooth

Madhësia e degjueses: 40 mm 

Shtrirja e frekuencës : 20 - 20 000 Hz

Versioni Bluetooth v4.2

Bateria: Li-ion