Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000022
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

21 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Asnjë ushtrim nuk është i plotë pa muzikën e duhur?

Përmirësoni stërvitjet tuaja me kufje ACME BH508 sport pa tel në vesh,kështu që kabllot e ndërlidhura nuk do t'ju shqetësojnë më kurrë.

Përveç dizajnit pa tel, këto kufje kanë grepa veshi të përshtatshme,që do të thotë se kufjet nuk do të bien edhe gjatë ushtrimeve më intensive.

Plus, ato janë resiztent ndaj ujit pra e keni mundësin për të shijuar vrapimin në shi ose diku në bregdet në ditën me erë.

Ata ofrojnë deri në 4 orë muzikë të vazhdueshme duke luajtur dhe bateria e mbetur mund të kontrollohet lehtësisht në telefon.

Kështu që çlirohuni nga kabllot dhe shijoni stërvitjet tuaja pa tel me muzikë të shkëlqyeshme


Specifikat


Lloji i lidhësit: Bluetooth

Mikrofoni i integruar

Shtrirja e frekuencës: 20–20 000 Hz

Rezistencë e plotë: 32 Ω

Mbrojtje nga goditjet

Diametri i degjueses: 10 mm

Wireless në vesh

Ndjeshmëri: 96 ± 3 dB