Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Dëgjuese Acme BH411 TWS, bluetooth

Numri i produktit: MET-200000019
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

53 50

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Nuk ka kohë për të zgjidhur kabllot me nyje të kufjeve ndërsa nxitoni për në shkollë ose në punë. Për fat të mirë, ekziston një zgjedhje për të shmangur të gjitha këto - Kufje pa tel ACME BH411 në vesh. Për të filluar, lloji i këtyre kufjeve në vesh është i vërtetë pa tel, që do të thotë se ato përbëhen nga dy veshë të veçantë që nuk janë të lidhur me asnjë kabllo. Për të parandaluar shqetësimet për humbjen e tyre, le të themi që kufjet rrin fort në vesh nëse i vendosni mirë. Kur nuk i përdorni, ato mund të ruhen në mënyrë të sigurt në kutin e tyre. Për më tepër, këto kufje në vesh kanë lidhje automatike falë të cilave ju duhet t'i çiftoni me smartphone manualisht vetëm një herë. Më pas, ato lidhen automatikisht me telefonin pasi t’i nxirrni nga kutia. Thjesht mos harroni të ndizni Bluetooth në telefonin tuaj. Tingulli i këtyre kufjeve në vesh është natyral dhe me cilësi të lartë zgjedhje perfekte për muzikën tuaj të preferuar! Lexoni më shumë rreth këtyre veçorive dhe më poshtë.


Specifikat


Lloji i lidhësit: Bluetooth

Ndjeshmëria e mikrofonit: -42 ± 3 dB

Buton me shumë funksione

Shtrirja e frekuencës: 20–20 000 Hz

Versioni Bluetooth: v4.2

Rezistencë e plotë: 16 O

Mbrojtje nga goditjet

Diametri i degjueses: 6 mm

Ndjeshmëri: 96 ± 3 dB

Kontrolli i zërit