Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000018
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

20 50

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Zmadhues zëri me bluetooth ACME PS101 është kompakt por me zë të lartë dhe i fuqishëm në madhësinë e tij. Ka lidhje Bluetooth, pra, çiftëzohet lehtësisht me çdo pajisje të aktivizuar. Koha e përdorimit të pa ndërprerë është deri në 8 orë. Ju do të jeni në gjendje të shihni nivelin e baterisë së mbetur në telefon. Përveç luajtjes së muzikës përmes Bluetooth, mund të vendosni kartën microSD ose të lidhni altoparlantin me çdo pajisje me kabllo Aux. Më në fund, siç u përmend në fillim, ajo luan muzikën shumë me zë të lartë dhe të qartë me bas të pasur dhe të këndshëm.


Specifikat


Lloji:Altoparlant Bluetooth i lëvizshëm

I lëvizshëm: Po

Lidhjet:AUX / Bluetooth / microSD

Shtrirja e frekuencës: 20 - 20 000 Hz

Bluetooth: v4.1

Distanca e punës: 10 m

Impedanca: 4 Ω

Lidhje pa tel: Po