Blej tani

status:

Maus Acme Standart MS14, i zi

Numri i produktit: MET-200000015
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

6 00

Përfshinë TVSH 8%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Plug and Play për instalim të shpejtë dhe performancë të qetë edhe gjatë orarit të gjatë të punës. Përveç kësaj, rrota lëvizëse prej gome nuk do ta lejojë gishtin të rrëshqasë ndërsa kablloja e gjatë siguron funksionim të përshtatshëm. Miu ka lidhje USB, kështu që mund ta përdorni me laptop ose kompjuter desktop që tashmë posedoni.


Specifikat


Lloji:Maus optik me tel

Lloji i lidhësit:USB

DPI:1000

Përputhshmëria:Windows XP / 7/8/10