Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000013
Disponueshmëria

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

6 49

Përfshinë TVSH 8%

Koha e dorëzimit 2 ditë pune

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Karakteristika të tjera Windows, Mac, Xbox dhe Linux. Kërkohet port USB

Numri i butonave 4

Dizajn ergonomik Po

Pesha e miut 113 g

Gjatësia e kabllit 140 cm

Përmasat (M x D x H) 62 x 117 x 38 mm

Karakteristikat teknike 800-2400 DPI


Produkte të ngjashme