Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000012
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

5 49

Përfshinë TVSH 8%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Karakteristika të tjera Windows, Mac, Xbox dhe Linux. Kërkohet port USB

Numri i butonave 3

Dizajn ergonomik Po

Pesha e miut 102 g

Gjatësia e kabllit 140 cm

Përmasat (M x D x H) 61 x 114 x 33 mm

Karakteristikat teknike 1000 DPI