Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Maus Acme Wireless MW20, 800-1600 DPI, i zi

Numri i produktit: MET-200000010
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

8 99

Përfshinë TVSH 8%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Karakteristika të tjera Windows, Mac, Xbox dhe Linux. Kërkohet port USB

Numri i butonave 4

Dizajn ergonomik Po

Pesha e miut 72 g

Përmasat 62 x 117 x 38 mm

Karakteristika të veçanta Distanca e funksionimit deri në 10 m

Karakteristikat teknike 800-1600 DPI

Lidhja wireless Po