Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: MET-200000006
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

26 90

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Peshorja inteligjente që tregon më shumë sesa thjesht peshë! Me peshoren inteligjente Bluetooth ACME SC202 ju mund të gjurmoni ndryshimet e përqindjes së yndyrës në trup. Përveç kësaj, ju mund të kontrolloni BMI-në tuaj dhe të shihni se ku qëndroni sipas moshës dhe gjinisë tuaj me peshën tuaj. Një tjetër funksion i shkëlqyeshëm është matja BMR e cila ju tregon se sa kalori ju nevojiten për të kryer funksionet bazë ditore, si frymëmarrja ose tretja. Falë teknologjisë së sinjalit të dyfishtë matjet janë më të sakta. Të gjitha këto statistika shkojnë në telefonin tuaj dhe shfaqen në aplikacionin special. Së fundi, peshoret janë të lehta për t'u vendosur dhe të thjeshta për t'u përdorur për të gjithë.


Specifikat


Matja e indeksit të masës trupore (BMI): Po

Analiza e yndyrës së trupit: Po

Funksioni i memories: Po

Përdorues të shumtë: Po

Lloji:Peshore elektronike

Bluetooth v4.0

Matja e yndyrës në trup

Frekuenca e dyfishtë e teknologjisë BIA

Saktësia: 100 g

Njësia matëse:kg; lb; rr

Matja e shkallës metabolike bazale (BMR): Po