Blej tani

status:

Acme Kabllo zgjatese smart SH3103

Numri i produktit: MET-200000003
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

51 20

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

ACME SH3103 Power Strip mund ta shëndrrojë çdo pajisje elektrike në një intelegjente.

7 prej tyre njëherësh për të qenë më të saktë.

Lidhni pajisjet tuaja duke përdorur 3 prizat e energjisë dhe 4 portat USB.

Mund të kontrolloni përmes aplikacionit Smart life të gjitha pajisjet tuaja që janë të lidhura me këtë pajisje.


Specifikat


Lidhjet: Wi-Fi, IEEE 802.11 b / g / n

Hyrja: AC 100–240 V, 50/60 Hz

Dalja: AC 100–240 V

Dalja USB :DC 5 V, 4 A (20 W)

Priza: 3

Aplikacion: Smart Life ”për iOS dhe Android

Gjatësia e kabllos:3m


Produkte të ngjashme