Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Kabllo e rrymës ACME SH3305 Smart Wifi 6 dalje prizë + 4 USB

Numri i produktit: MET-200000002
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Metron SH.P.K.
Brendi acme

62 70

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

ACME SH3305 Smart Wi-Fi Power Strip mund ta shndërrojë çdo pajisje elektrike në një inteligjent!

10 prej tyre njëherësh, për të qenë të saktë! Lidhni pajisjet tuaja duke përdorur 6 prizat e energjisë dhe 4 portat USB.

Një aplikacion për të kontrolluar karikimin e pajisjes, ndriçimin apo edhe ngrohjen elektrike.

Keni harruar të fikni ngrohësin para se të dilni? Nuk është problem! Tani mund ta bëni atë në distancë përmes aplikacionit Smart Life. 

ACME SH3305 Smart Wi-Fi Rrip Power? Ky model vjen me një ndërprerës të integruar.

Nëse ka ndonjë mundësi për mbingarkesë, rryma elektrike thjesht do të mbyllet.


Specifikat


Lidhjet: Wi-Fi, IEEE 802.11 b / g / n

Hyrja: AC 100–240 V, 50/60 Hz

Dalja: AC 100–240 V

Dalja USB :DC 5 V, 4 A (20 W)

Priza: 6

Aplikacion: Smart Life ”për iOS dhe Android

Gjatësia e kabllos:3m