Blej tani

status:

Numri i produktit: KOM-200147232
Disponueshmëria:

3

Transporti:

FALAS

Brendi Hyundai

79 00

Përfshinë TVSH 18%

84,00 €
Ju kurseni: 5,00 €

6 %

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Pastruesi Hyundai VC014 është një zgjidhje ideale për pastrimin e shtëpisë tuaj. Ky model është pa qese, që do të thotë se nuk kërkon qese të njëpërdorshme për të mbledhur pluhurin dhe mbeturinat. Përfshin një dorezë për bartje, rikthim automatik të kabllit dhe një rrotë të përparme që rrotullohet 360° për lëvizshmëri të lehtë.

Pastruesi është i pajisur me filtrin HEPA, i cili është i njohur për aftësinë e tij për të kapur një sasi të madhe të grimcave shumë të vogla që pastruesit e tjerë të vakumit thjesht do t'i rikthejnë në ajrin e shtëpisë suaj. Kjo e bën atë veçanërisht të përshtatshëm për njerëzit që vuajnë nga alergjitë.

Produkti gjithashtu përfshin aksesorë të ndryshëm për nevoja të ndryshme të pastrimit, siç janë një shtyllë për mobilje, një shtyllë universale, një mjet për pastrim të vendeve të vështira për t'u arritur dhe një shtyllë me brishtë.