Blej tani

status:

Ngrohës inteligjent AENO Premium Eco AGH0001S, 700W, xham i temperuar, i bardhë

Numri i produktit: ILK-200000000
Disponueshmëria

4

Transporti:

FALAS

Furnitori: ILIR - KOSOVA SH.P.K.
Brendi Aeno

249 00

Përfshinë TVSH 18%

Koha e dorëzimit 2 ditë pune

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Ngrohësi inteligjent AENO Premium Eco AGH0001S ofron një kombinim funksionesh, duke përfshirë kontrollin inteligjent, veçoritë e sigurisë dhe opsionet fleksibël të instalimit, duke e bërë atë një zgjidhje praktike dhe efikase të ngrohjes për shtëpinë tuaj.


 • Lloji i ngrohjes: Kombinon ngrohjen me infra të kuqe dhe konvekcionin për të ngrohur në mënyrë efikase zonën.
 • Materiali: Ndërtuar me xham të temperuar për një dizajn të hijshëm dhe të qëndrueshëm.
 • Fuqia: Funksionon në 700 W për ngrohje efektive.
 • Sipërfaqja efektive: E përshtatshme për hapësira deri në 30 metra katrorë.
 • Gama e temperaturës: Lejon temperaturat e dhomës nga 0°C deri në 40°C.
 • Gama e temperaturës së sipërfaqes: Temperatura e sipërfaqes së ngrohësit varion ndërmjet 60°C dhe 120°C.
 • Kontrolli: Menaxhohet nëpërmjet aplikacionit AENO Smart, duke ofruar telekomandë dhe planifikim.
 • Lidhshmëria Wi-Fi: E përputhshme me Wi-Fi 2,4 GHz për lidhje pa probleme.
 • Kontrolli i zërit: Mbështet kontrollin zanor për komoditet të shtuar.
 • Ekrani i temperaturës: Pajisja nuk ka një ekran të integruar të temperaturës.
 • Llogaritja e konsumit të energjisë: Ofron të dhëna për konsumin e energjisë për përdorim efikas.
 • Programuesi i ngrohjes: Ju lejon të vendosni oraret e ngrohjes për rehati të automatizuar.
 • Sensori i animit dhe zbulimi i rënies: Pajisur me sensorë animi dhe zbulim të rënies për siguri.
 • Mbrojtja nga mbinxehja: Siguron siguri me veçoritë e mbrojtjes nga mbinxehja.
 • Opsionet e instalimit: Mund të jetë i pavarur ose i montuar në mur horizontalisht ose vertikalisht, duke ofruar vendosje të gjithanshme.
 • Termostati: Përmban një termostat elektronik për kontroll të saktë të temperaturës.
 • Shkalla e mbrojtjes: Vlerësuar me IP44 për mbrojtje nga spërkatjet e ujit.
 • Tensioni: Funksionon me fuqi 220-240 V.
 • Gjatësia e kabllos: Përfshin një kabllo energjie 1.9 m për pozicionim fleksibël.
 • Dimensionet: Pajisja ka përmasa 1000x365x11mm (me përjashtim të stendës), dhe dimensionet e kutisë janë 1036x413x85mm.
 • Paketimi Eko: Përfshin paketim ekologjik për qëndrueshmëri.
Detajet
Energjia elektrike: 700 W
Gjatësia e kabllos: 1.9 m
Lloji i ngrohëses: Infra të kuqe + konvekcion
Materiali: Xham i temperuar
Tensioni i rrymës (V): 220 - 240 V


Produkte të ngjashme