Blej tani

status:

Frigorifer i kombinuar Samsung RB34A7B5E12/EF (Bespoke)

Numri i produktit: FSA-200000472
Disponueshmëria

2

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja
Brendi

649 00

Përfshinë TVSH 18%

899,00 €
Ju kurseni: 250,00 €

28 %

Dorëzimi me 01.03.2024 deri 02.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Frigorifer i kombinuar Samsung - BESPOKE

Kapaciteti total: 344 L

Klasa e energjisë: A+  

Frigorifer: 230 L,

Ngrirës: 114 L

Niveli i zhurmës: 35 dBA

Teknologjia SpaceMax: Teknologjia SpaceMax incor përfshin izolim shumë efektiv. Në atë mënyrë, më shumë hapësirë ​​krijohet në ambientet e brendshme, dhe frigoriferi ndjek linjën e elementeve të punës.

Ftohje gjithëpërfshirëse: Sistemi gjithëpërfshirës i ftohjes ftoh çdo ndarje dhe çdo cep në mënyrë të barabartë.

No Frost: Nuk harxhon kohë dhe energji në shkrirjen e frigoriferit. Teknologjia No Frost rrit qarkullimin e ajrit dhe mban një temperaturë të qëndrueshme, duke parandaluar kështu formimin e akullit. Në këtë mënyrë, temperatura e dëshiruar arrihet shumë më shpejt. 

Numri i sirtareve: 3 EA te frigoriferit, 3 EA te frizit 

Dera e kthyeshme, Alarmi i dyerve

Ngjyrat: Grafit Metal


Produkte të ngjashme