Blej tani

status:

Numri i produktit: FHO-200000071
Disponueshmëria:

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Home
Brendi FolejaHome

217 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Adela është një gamë e gjerë karrigesh,të rehatshme, të përballueshme dhe shumëfunksionale. Ky dizajn vjen në shumë versione të ndryshme për të përshtatur të gjitha zonat tuaja të takimeve, trajnimeve dhe ngrenies. Tableta opsionale e shkrimit, sistemi i lidhjes dhe karriga për mbledhjen e numrit të madh . Adela gjithashtu është e disponueshme si karrige balkoni.


Produkte të ngjashme