Blej tani

status:

Numri i produktit: FHO-200000070
Disponueshmëria:

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Home
Brendi FolejaHome

275 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Karriget ergonomike janë ndërtuar për të mbështetur trupin, për të promovuar qëndrim të mirë dhe për të parandaluar shqetësimin. Siguroni mbështetje të shtyllës kurrizore dhe një pozicion natyral për nyjet tuaja. Drejtoni shpatullat, shtyllën kurrizore dhe ijet. Rregullueshmëria: Karriget ergonomike janë shumë të rregullueshme, që do të thotë se mund të përshtaten për t'iu përshtatur çdo lloji trupi dhe të ofrojnë mbështetje. Duke përdorur një karrige ergonomike me mbështetje mesit dhe mbështetëse koke, ato do të mbështeten në ato pika presioni shumë të rëndësishme.


Produkte të ngjashme