Blej tani

status:

Numri i produktit: FHO-200000059.1
Disponueshmëria:

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Home
Brendi FolejaHome
Ngjyra

105 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Dollapi për banjo Molt, ka material të Iverpllakës. Është pjesë elegante dhe funksionale për çdo banjë. Është bërë nga materiali i cilësisë së lartë duke ofruar qëndrueshmëri. Dorezat e argjendta shtojnë një prekje elegance në dizajnin e përgjithshëm. Ky kabinet ofron shumë hapësirë ruajtjeje me katër dyert dhe raftet e tij.


Gjerësia e produktit 82 cm

Thellësia e produktit 40 cm

Lartësia e produktit 174 cm

5

5 nga 5 Vlerësimet


Shkëlqyeshëm (1)
Shumë mirë (0)
Mirë (0)
E pranueshme (0)
E pakënaqshme (0)

June 20, 2024 15:12

Edonjeta

*

*

Produkte të ngjashme