Blej tani

status:

Biçikletë e ekuilibrit për fëmijë Yvolution Y Velo Junior, rozë

Numri i produktit: ACN-300024018
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Yvolution

79 50

Përfshinë TVSH 18%

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Prindërit zgjedhin biçikletën tonë për një arsye shumë të thjeshtë: rrotat ikonike të dyfishta të pasme. Ky dizajn inovativ i jep biçikletës së ekuilibrit më shumë stabilitet, që do të thotë se fëmijët mësojnë të balancojnë në 2 rrota më shpejt dhe në mënyrë të pavarur.


Y Velo Junior është një biçikletë me dy faza për fëmijë mbi 18 muajsh, kështu që ju mund t'i filloni të vegjlit tuaj me besimin që u nevojiten për argëtim gjatë gjithë jetës me biçikletë.


Ndërsa i vogli juaj fiton më shumë besim në biçikletën e tij të balancimit Y Velo, ju mund ta transformoni rrotën e pasme 9 inç nga një gjerësi e dyfishtë në një gjerësi të vetme, duke i lejuar ata të ndërmarrin hapat e ardhshëm në udhëtimin e tyre me biçikletë.


Ne kemi projektuar Y Velo Junior për të përmirësuar aftësitë motorike të fëmijëve tuaj, për të përmirësuar ekuilibrin e tyre dhe për të rritur koordinimin e tyre, në mënyrë që edhe ndërsa luajnë, ata të vazhdojnë të mësojnë.Detajet
Gjerësia: 300 mm
Gjinia: Vajzë
Numri i rrotave: 3
Pesha: 20 kg
Lartësia: 1300 mm


Produkte të ngjashme