Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300022117
Disponueshmëria

3

Transporti:

FALAS

Brendi Logitech

36 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi prej 18.04.2024 deri 19.04.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Kufjet Logitech 960 me kabllo, janë të përshtatshëm për telefonata dhe muzikë. Kufjet ofrojnë një komunikim të qartë dhe të qëndrueshëm, falë teknologjisë së avancuar të zërit dhe mikrofonit. Është e lehtë dhe e rehatshme, duke siguruar një mbajtje të qetë për një periudhë të gjatë kohore. Gjithashtu, është e konstruktuar për të ofruar një mbajtje të qetë dhe të sigurt të telefonatëve dhe të muzikës tuaj. Zgjidh kufjet Logitech 960, të qëndrueshme dhe të rehatshëm, që do t'ju ndihmojë të komunikoni dhe të dëgjoni muzikë në mënyre të qetë dhe të sigurt.

Detajet
Gjerësia: 145 mm
Kontrolli i volumit: Me buton
Lloji i kontrollit: Me buton
Ngjyra: E zezë
Stili i veshjes: Në pjesën e kokës


Produkte të ngjashme