Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300001357
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Philips

35 00

Përfshinë TVSH 18%

40,00 €
Ju kurseni: 5,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Makina e rrojës përdoret për të shkurtuar dhe formësuar flokët, mjekrën dhe qimet e tjera të trupit. Zakonisht përbëhet nga një pajisje e vogël, e dorës me një teh të motorizuar që përdoret për të shkurtuar flokët në një gjatësi të dëshiruar. Makinat e dorës përdoren shpesh nga berberët dhe parukierët për të formuar dhe stiluar flokët, por ato mund të përdoren edhe në shtëpi. Mund të kenë tehe të rregullueshme, duke i lejuar përdoruesit të zgjedhë gjatësi dhe stile të ndryshme prerjeje. Ato gjithashtu mund të kenë bashkëngjitje shtesë, si krehër dhe mbrojtës, për të ndihmuar përdoruesin të arrijë gjatësinë dhe stilin e dëshiruar të flokëve. Janë një mjet i përshtatshëm dhe efektiv për formësimin dhe stilimin e flokëve dhe shpesh përdoren në vend të gërshërëve ose briskut.

Detajet
Furnizimi me energji elektrike: Bateri
Kohëzgjatja e karikimit: 8 h
Konsumi i energjisë: 2 W
Lloji i baterisë: Built-in
Përdorimi: Në të lagur,Në të thatë
Tensioni i rrymës (V): 100 - 240 V
Treguesi i statusit të karikuesit: Po


Produkte të ngjashme