Blej tani

status:

Karrige gaming Huzaro Ranger 6.0, e kaltër

Garancioni: 12 muaj
Numri i produktit: YLL-200002705
Disponueshmëria:

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi huzaro

115 00

Përfshinë TVSH 18%

141,00 €
Ju kurseni: 26,00 €

18 %

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Karrige gaming Huzaro Ranger 6.0, është projektuar për përdorim intenziv dhe jetëgjatë, duke e bërë atë të përshtatshme edhe kur punoni në kompjuter. Mburojat e rregullueshme mund të rregullohen sipas kushteve tuaja të pëlqyera dhe anatomike, falë të cilave karriga do të sigurojë rehati maksimale gjatë qëndrimit në kompjuter. E bërë me lëkurë eko siguron një rezistencë shumë të lartë si dhe ofron rehati të lartë përdorimi. Lëkura Eco është e këndshme për prekjen, dhe në të njëjtën kohë është gjithashtu shumë e qëndrueshme dhe nuk kërkon trajtime të ndërlikuara.