Blej tani

status:

Videokamerë për veturë Blackbox DVR F270, e zezë

Numri i produktit: YLL-200002069
Disponueshmëria

2

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi Blow

14 00

Përfshinë TVSH 18%

15,00 €
Ju kurseni: 1,00 €

7 %

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Një aparat fotografik që ju lejon të regjistroni rrugën e përshkuar dhe të regjistroni incidentet e trafikut. Një lente me cilësi të lartë me një kënd të madh shikimi ju lejon të regjistroni imazhin drejt përpara dhe në të dy anët e rrugës. Ekrani i integruar LCD me ngjyra ju lejon të shfletoni videot e regjistruara dhe të shfaqni imazhin e regjistruar aktualisht. Regjistruesi është i pajisur me një detektor lëvizjeje që fillon të regjistrojë kur zbulohet lëvizja brenda rrezes së thjerrëzës. Mbajtësja e rregullueshme e xhamit të përparmë e bën të lehtë pozicionimin e pajisjes në çdo kënd.