Blej tani

status:

Dëgjuese Xiaomi Mi True Wireless Basic 2, të zeza

Numri i produktit: YLL-200001407
Disponueshmëria:

1

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi

20 00

Përfshinë TVSH 18%

24,00 €
Ju kurseni: 4,00 €

17 %

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Dëgjueset Xiaomi Mi True Wireless Basic 2 i japin përparësi komoditetit të përdoruesit me lidhjen automatike, opsionet e përdorimit të gjithanshëm dhe performancën e përmirësuar të Bluetooth. Me fokus në cilësinë e audios dhe një bateri të qëndrueshme, këto kufje janë të përshtatshme për aktivitete të ndryshme, pavarësisht nëse jeni duke shijuar muzikë ose duke marrë telefonata gjatë gjithë ditës.


  • Merr dhe lidh: Çiftim i lehtë dhe automatik kur hiqet nga kutia e karikimit, duke ofruar një përvojë lidhjeje pa probleme.
  • Ndërrimi i lirë dhe pa probleme: Kaloni pa mundim midis përdorimit me një dhe me dy vesh për më shumë fleksibilitet në situata të ndryshme.
  • Bluetooth 5.0: Përdor Bluetooth 5.0 për performancë të lartë, duke ofruar lidhje më të shpejta dhe më të qëndrueshme.
  • Cilësi e përmirësuar e audios: Ofron përvoja më të mira të dëgjimit të muzikës dhe cilësi më të qartë të thirrjeve për komunikim të përmirësuar.
  • Jetëgjatësia e gjatë e baterisë: Ofron afërsisht 4 orë përdorim të vazhdueshëm me një karikim të vetëm. Jetëgjatësia e baterisë për rreth 12 orë kur kombinohet me kutinë e karikimit.
Detajet
Lloji i baterisë: Built-in battery
Numri i mikrofonave: 1
Stili i veshjes: Në pjesën e veshëve
Versioni i Bluetooth-it: 5.0


Produkte të ngjashme