Blej tani

status:

Numri i produktit: YLL-200001058
Disponueshmëria:

8

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi

86 00

Përfshinë TVSH 18%

108,00 €
Ju kurseni: 22,00 €

20 %

Dorëzimi deri , nëse bëni porosinë tuaj brenda .
remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7 payment8

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

HyperX Cloud III Red janë kufje lojrash që kombinon komoditetin, qëndrueshmërinë dhe cilësinë e jashtëzakonshme të audios.


HyperX Cloud III Red janë krijuar për t'iu përgjigjur nevojave të lojtarëve që kanë prioritet komoditetin, cilësinë e audios dhe fleksibilitetin në platforma të ndryshme lojrash. Përzierja e veçorive të përparuara e bën atë një zgjedhje ideale për ata që kërkojnë kufje lojrash me performancë të lartë.


  • Komoditeti dhe qëndrueshmëria e nënshkrimit HyperX: Të krijuara me komoditetin e veçantë të HyperX, Cloud III Red ofron një përvojë premium lojërash me ndërtim të qëndrueshëm për përdorim afatgjatë.
  • Drejtues me kënd 53 mm, të akorduar për audio të patëmetë: Kufjet janë të pajisura me drejtues 53 mm që janë me kënd për performancë optimale audio. Të akorduara për të ofruar cilësi të patëmetë tingulli, sigurojnë një përvojë zhytëse dhe dinamike të audios së lojës.
  • Mikrofoni 10 mm Crystal-Clear me tregues LED të heshtjes së mikrofonit: Cloud III Red përmbajnë një mikrofon 10 mm me aftësi të anulimit të zhurmës, duke siguruar komunikim të pastër kristal gjatë seancave të lojërave. Treguesi i heshtjes së mikrofonit LED shton një sinjal vizual që përdoruesit të dinë kur mikrofoni i tyre është i fikur.
  • Përputhshmëria me shumë platforma me 3,5 mm, USB-C dhe USB-A: Duke ofruar lidhje të gjithanshme, janë të përputhshme me platforma të ndryshme, duke mbështetur lidhje 3,5 mm, USB-C dhe USB-A. Kjo i lejon përdoruesit të lidhen pa probleme me një gamë të gjerë pajisjesh lojrash, duke përfshirë PC, konzola dhe pajisje celulare (PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Mac)


Produkte të ngjashme