Blej tani

status:

Këmbësor për fëmijë Yvolution, i kuq

Numri i produktit: YLL-200000639
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Furnitori: Foleja Special
Brendi Yvolution

58 00

Përfshinë TVSH 18%

73,00 €
Ju kurseni: 15,00 €

21 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Këmbësori për fëmijë Yvolution është një zgjidhje inovative dhe e gjithanshme e lëvizshmërisë e krijuar për të mbështetur dhe argëtuar të voglin tuaj ndërsa ai hedh hapat e tij të parë dhe eksploron botën përreth tij. Është një shoqërues fantastik për momentet e zhvillimit të fëmijës suaj. Ai i inkurajon ata të eksplorojnë rrethinën e tyre, të zhvillojnë aftësitë e tyre të ecjes dhe të kalojnë në lojë aktive. Me dizajnin e tij të qëndrueshëm dhe të sigurt, ngjyrën e gjallë dhe funksionalitetin e dyfishtë, është një produkt që do ta pëlqejnë prindërit dhe foshnjat.


  • Dizajni mbështetës: Është i pajisur me katër rrota të qëndrueshme dhe të forta që ofrojnë mbështetje të shkëlqyeshme për fëmijën tuaj ndërsa ai fillon udhëtimin e tij drejt lëvizshmërisë. Dizajni siguron sigurinë dhe stabilitetin e foshnjës tuaj, duke i lejuar ata të praktikojnë ecjen me besim.
  • Funksionaliteti i dyfishtë: Gjithashtu funksionon si një skuter, duke siguruar një kalim të qetë nga faza e hershme e ecjes në lojë më aktive. Ndërsa fëmija juaj rritet dhe fiton besim, ai mund ta përdorë atë si skuter për t'u argëtuar edhe më shumë.
  • Ngjyra e kuqe e gjallë: Përmban një ngjyrë të kuqe të gjallë që është tërheqëse dhe stimuluese për fëmijën tuaj. Ngjyra e ndritshme shton një element emocioni në eksplorimin e tyre të hershëm.
  • Ndërtimi i qëndrueshëm: Yvolution është i njohur për përkushtimin e tij ndaj cilësisë dhe sigurisë. Udhëzuesi/skuteri për fëmijë është ndërtuar për t'i bërë ballë ashpërsisë së lojës aktive duke e mbajtur fëmijën tuaj të sigurt.
  • Mësimi dhe argëtimi: Ndihmon fëmijën tuaj të zhvillojë aftësitë e tij motorike, ekuilibrin dhe koordinimin. Është një mjet i vlefshëm në rrugëtimin e tyre zhvillimor, duke ofruar mbështetje dhe argëtim.
  • Komoditeti dhe siguria: Walker/skuteri është projektuar duke pasur parasysh komoditetin e foshnjës suaj. Ai përmban një ndenjëse të rehatshme dhe një timon për t'u mbajtur në mënyrë të sigurt. Siguria është një përparësi kryesore me veçori që sigurojnë stabilitet gjatë përdorimit.


Produkte të ngjashme

Produkte të shikuara